Forum Δημόσιας Διαβούλευσης

//Forum Δημόσιας Διαβούλευσης
Forum Δημόσιας Διαβούλευσης2018-10-15T16:39:47+00:00
You need to log in to create posts and topics.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ης ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΝΕΑ ΕΙΔΗ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΝΕΑ ΕΙΔΗ)

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα να επισκεφτεί τη Διαδικτυακή Πύλη <<Προμηθεύς>> του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (http://www.promitheus.gov.gr) και μέσω του συνδέσμου ΄΄ Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημόσιων Συμβάσεων ΄΄ να συμμετάσχει στην 1η Δημόσια Διαβούλευση των Τεχνικών Προδιαγραφών για ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΝΕΑ ΕΙΔΗ). Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας (http://www.nosokomeiokalamatas.gr)

Τα σχόλια των ενδιαφερομένων οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή << Καταχώρηση Σχολίου >>. Η διάρκεια της Διαβούλευσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ.

Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικονομικών φορέων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Στο παρόν επισυνάπτονται οι Τεχνικές Προδιαγραφές σε μορφή pdf.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

(ΝΕΑ ΕΙΔΗ)

1. ΣΕΤ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ

Σετ καλυμμάτων μιας χρήσης αποτελούμενο από δύο διαφορετικά καλύμματα διαστάσεων 95Χ80 cm. Το ένα κάλυμμα να είναι διαφανές για την κάλυψη της λεκάνης μεταφοράς και το άλλο κάλυμμα να έχει τυπωμένες ενδείξεις για την κατάσταση του μεταφερόμενου οργάνου, καθαρό (clean) ή μολυσμένο (contaminated) και να υπάρχει εμφανής χρωματική διαφορά (πράσινο για καθαρό – κόκκινο για μολυσμένο) που να δηλώνει την κατάστασή του. Να είναι συμβατά με την ντουλάπα αποθήκευσης ενδοσκοπίων του Γαστρεντερολογικού τμήματος.

2. ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΔΙΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

 

Αδιάβροχη προστατευτική ποδιά ενδοσκοπήσεων από πολυαιθυλαίνιο, κατάλληλη για την προστασία των ιατρών και νοσηλευτών από τα σωματικά υγρά των ασθενών τόσο κατά την διάρκεια της ενδοσκόπησης όσο και κατά την διάρκεια της πλύσης των ενδοσκοπίων. Έχει διαστάσεις 112Χ110cm, διαθέτει ζώνη περίδεσης στη μέση του κορμού και οπές αντίχειρα στην άκρη των μανικιών για την καλύτερη προσαρμογή της και την πλήρη προστασία των χεριών. Διατίθεται σε ατομική συσκευασία του ενός τεμαχίου.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν γνώση των τεχνικών προδιαγραφών από τον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http: http://www.promitheus.gov.gr) ---- Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημοσίων Συμβάσεων ----- Αναζήτηση της Διαβούλευσης με τον Μοναδικό Κωδικό: 2023DIAB27384