Υπογράφηκαν τα συμβόλαια της εκποίησης του κληροδοτήματος Αριδά-310.000 € στο λογιαριασμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

//Υπογράφηκαν τα συμβόλαια της εκποίησης του κληροδοτήματος Αριδά-310.000 € στο λογιαριασμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια της εκποίησης του κληροδοτήματος Αριδά-310.000 € στο λογιαριασμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

 Καλαμάτα 26.07.2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια της εκποίησης του κληροδοτήματος

της Μαρίνας Αριδά

310.000 € κατατέθηκαν στο λογαριασμό του Νοσοκομείου

Ολοκληρώνεται σύντομα το μεγάλο έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου της Κυπαρισσίας

Σήμερα Τρίτη 26/7/2016 υπογράφηκαν στην Κυπαρισσία στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κ. Ευθυμίας Στρατικοπούλου τα συμβόλαια που σχετίζονται με την εκποίηση του κληροδοτήματος της κ.Μαρίνας Αριδά. Τα συμβόλαια υπογράφηκαν από τους εκτελεστές της διαθήκης κ.Παναγιώτη Αγγελινά και κ.Λουκά Μαραγκό, τον αγοραστή του ακινήτου κ. Ευστάθιο Ηλιόπουλο και τον Διοικητή του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργου Μπέζου παρόντος φυσικά του Διοικητικού Διευθυντή της Ν.Μ.Κυπαρισσίας κ.Ντέντε Θεόδωρο. Το ποσό των 310.000 € κατατέθηκε σε λογαριασμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για την ριζική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού σύμφωνα πάντα με την βούληση της διαθέτιδος.

Με αφορμή του σημερινού γεγονότος ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Σήμερα πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ύστερα από πολύμηνες προσπάθειες γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και διαδικασιών ολοκληρώνεται η εκποίηση του κληροδοτήματος της κ.Μαρίνας Αριδά και το ποσό των 310.000 € αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Από σήμερα και σύμφωνα πάντα με την βούληση της διαθέτιδος ξεκινάει εντατικά ένας νέος κύκλος διαδικασιών για την ριζική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

 Ήδη έχουμε ενσωματώσει στο Πρόγραμμα Προμηθειών 2015 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας τον συγκεκριμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που απαρτίζεται από δέκα (10) σύγχρονα μηχανήματα τεχνητού νεφρού, δέκα τρείς (13) πολυθρόνες αιμοκάθαρσης και ένα (1) σύστημα επεξεργασίας νερού.

 Η σημερινή εξέλιξη σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του έργου της αναδιαρρύθμισης του ισογείου του Νοσοκομείου, την έλευση έξι (6) μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και με την ωρίμανση της πρότασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου αποτελούν αναγκαία και ικανή συνθήκη ώστε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας να επιτελεί τον ουσιαστικό υγειονομικό ρόλο και αποστολή του.

 Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρώτα από όλα τους εκτελεστές της διαθήκης Παναγιώτη Αγγελινά και Λουκά Μαραγκό για την συμβολή τους και την άψογη συνεργασία τους καθώς επίσης και την επιτροπή παρακολούθησης και εποπτείας της όλης διαδικασίας εκποίησης απαρτιζόμενη από τον κ.Ιωάννη Ασημακόπουλο, κ.Αγγελική Ζέρβα και κ.Σταματία Αλεξόπουλου και τους συνεργάτες μου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την καθημερινή δουλειά που επιτελούν.

Τέλος θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ.Ντέντε Θεόδωρο που όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα.»

Παράλληλα με ταχύτατους ρυθμούς κινείται το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας και με στόχο πάντοτε οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Αυγούστου.

Στη σημερινή συνάντηση εργασίας που είχε ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου κ.Λεωνίδα Σιώρη συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι του έργου της αναδιαρρύθμισης και η μετέπειτα πορεία των εργασιών έως την ολοκλήρωσή τους.

Σημειώνεται ότι το πρώτο και μεγαλύτερο τμήμα του ισογείου που ανακαινίστηκε κτιριακά και ηλεκτρομηχανολογικά ήδη έχει παραδοθεί προς χρήση από τον προηγούμενο μήνα.

2018-09-28T16:29:27+00:00Tue 26.07.2016|Δελτία Τύπου|