Ξεκινούν σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Ξεκινούν σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ξεκινούν σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Καλαμάτα, 21/3/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 και κάθε Πέμπτη (από 16:00 έως 22:00) ξεκινούν τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1485/05.03.2024.

Τα απογευματινά χειρουργεία αφορούν Χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες επεμβατικές πράξεις που διενεργούνται πέραν  του τακτικού ωραρίου λειτουργίας του Νοσοκομείου μας και απαιτούν παραμονή στο νοσοκομείο πέραν της ημερήσιας νοσηλείας.

Οι πολίτες  που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν απογευματινό χειρουργείο θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στην λίστα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου μας ύστερα από συνεννόηση με τον  θεράποντα ιατρό της επιλογής τους  ο οποίος θα τους ενημερώνει για το κόστος της επέμβασης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού και για την ημερομηνία και ώρα της επέμβασης.

Μπορούν να διενεργούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον των πολιτών Ορθοπεδικές, Χειρουργικές, Ουρολογικές , Μαιευτικές-Γυναικολογικές, Οφθαλμολογικές και Αγγειοχειρουργικές ιατρικές επεμβάσεις.

Στόχος μας είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για χειρουργείο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας.

 

Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν.Μεσσηνίας