ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

//ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μετά και την μεταφορά του ΕΚΑΒ  από το Νοσοκομείο στο ανατολικό κέντρο της πόλης, οι εργασίες στο χώρο του τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και στις αρχές του νέου έτους όλα θα είναι έτοιμα προκειμένου να εγκαινιαστεί ένα  νέο μοντέλο λειτουργίας  που θα συμβάλει καλύτερα και ουσιαστικότερα στην εξυπηρέτηση των προσερχόμενων ασθενών και συνοδών στα επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Αυτές τις ημέρες επισκευάζονται από ειδικό συνεργείο όλες οι επι-δαπέδιες φθορές και τοποθετείται νέος πλαστικός τάπητας καλύπτωντας  όλη την επιφάνεια του ΤΕΠ και φτάνοντας μέχρι και το διάδρομο του ακτινολογικού εργαστηρίου συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. Ο νέος τάπητας θα φέρει πάνω του ειδική σήμανση για την καθοδήγηση του κοινού.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα στοχεύουν στο να μεταφερθεί ο χώρος υποδοχής των ασθενών-συνοδών,  πλησίον της εξόδου και να αποφθεχθεί οριστικά το φαινόμενο του συνωστισμού έξω ακριβώς από την πόρτα των ιατρείων, γεγονός που έκανε δύσκολο το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Παράλληλα ο νυν χώρος της αναμονής να μετατραπεί σε μια μικρή βραχεία για παιδιά.

Ταυτόχρονα θα τεθεί για πρώτη φορά σε εφαρμογή η διαδικασία της διαλογής των περιστατικών.

2018-10-01T16:41:00+00:00Tue 05.01.2016|Δελτία Τύπου|