Προχωρούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του νέου στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Προχωρούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του νέου στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Προχωρούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του νέου στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Καλαμάτα  12/01/2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα Πέμπτη 12/01/2017, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος με στελέχη της Εταιρείας PHILIPS για την έναρξη των εργασιών εγκατάστασης του νέου στεφανιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος στεφανιογράφος αποτελεί δωρεά των τριών Ιδρυμάτων Σταύρου Νιάρχου – Γεωργίου και Βικτωρίας ΚΑΡΕΛΙΑ – Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντόπουλου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000€.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι τεχνικές εργασίες για την προβλεπόμενη διαμόρφωση του χώρου ενώ ο εξοπλισμός έχει ήδη παραγγελθεί στην προμηθεύτρια Εταιρεία.

Επίσης πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Νοσοκομείου Καλαμάτας και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης, με βάση το οποίο ορίστηκε ως φορέας υλοποίησης της παραπάνω δωρεάς. Παράλληλα δε, υπογράφηκε και η σύμβαση μεταξύ του Φιλόπτωχου Ταμείου και της αναδόχου Εταιρείας PHILIPS.

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου είχαμε μια συνάντηση με στελέχη της αναδόχου Εταιρείας για την ταχύτερη δυνατόν εγκατάσταση και λειτουργία του νέου στεφανιογράφου.

Τα πράγματα πάνε καλά και τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Πολύ σύντομα το Αιμοδυναμικό μας Εργαστήριο θα είναι σε θέση να λειτουργήσει με το νέο στεφανιογράφο.

Για πολλοστή φορά, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα τρία Ιδρύματα για αυτή τη τόσο σημαντική δωρεά όπως επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την μεγάλη του συμβολή και συνεργασία στην ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας του νέου στεφανιογράφου που πραγματικά ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

2018-09-28T14:55:37+00:00Thu 12.01.2017|Δελτία Τύπου|