Ολοκληρώνονται οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργαίες αναβάθμισης στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

//Ολοκληρώνονται οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργαίες αναβάθμισης στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Ολοκληρώνονται οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργαίες αναβάθμισης στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Καλαμάτα 18.12.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63102,190
Fax.: 27210-33666

e-mail: gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Νέα πρόσωπα πια στη καθημερινή του λειτουργία

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.

Σήμερα παραδόθηκαν οι εργασίες του εσωτερικού ελαιοχρωματισμού στη πτέρυγα των φιλοξενουμένων (διάδρομοι και θαλάμοι) ενώ τις επόμενες ημέρες παραδίδεται σε πλήρη λειτουργία όλος ο εξοπλισμός των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας όλου του προσωπικού του ΚΕΦΙΑΠ με το Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ.Γεώργιο Μπέζο προκειμένου να καταγράψουν την υφιστάμενη κατάσταση μετά την έλευση των συνεργείων και να εντοπιστούν οι όποιες άλλες εκκρεμότητες.

Σημειώνεται ότι από άποψη προσωπικού το κέντρο ενισχύθηκε από τη Δευτέρα με τρεις (3) ακόμη νοσηλεύτριες ενώ ως γνωστό με απόφαση της Διοίκησης απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενες με τις οικονομικά τύπου συναλλαγές που είχαν με τα χρήματα φιλοξενούμενης μειωμένης αντίληψης και κρίσης.

Εκτιμάται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και με απόφαση της Διοίκησης τη Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση.

2018-11-29T15:43:00+00:00Thu 18.12.2014|Δελτία Τύπου|