Νέα Μεγάλη Δωρεά της Οικογένειας Καρέλια.

//Νέα Μεγάλη Δωρεά της Οικογένειας Καρέλια.

Νέα Μεγάλη Δωρεά της Οικογένειας Καρέλια.

Γ. Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν  Καλαμάτας:

«Υποκλινόμαστε  στο μεγαλείο της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης της οικογένειας ΚΑΡΕΛΙΑ. Μεγάλη της η συμβολή  και συνεχής η στήριξη  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας»

Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα η οικογένεια ΚΑΡΕΛΙΑ προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας με μία σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Με αφορμή την σημερινή παραλαβή της δωρεάς του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

“Εκφράζουμε την μεγάλη μας ευγνωμοσύνη και τις θερμές  μας ευχαριστίες για πολλοστή φορά απέναντι στην οικογένεια ΚΑΡΕΛΙΑ. Υποκλινόμαστε  στο μεγαλείο της Ανθρωπιάς της και της αμέριστης Αλληλεγγύης της.

Η έμπρακτη αγάπη  και η συνεχή της αρωγή  προς το Νοσοκομείο ´ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά. 

Η σημερινή δωρεά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό απολύτως απαραίτητου για το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα -ύψους 70.000€-  επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την στενή σχέση  και το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες  Υγείας. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς  τη Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και τους ευχόμαστε πάντα Υγεία και Επιτυχίες».

2018-10-01T16:39:15+00:00Wed 06.01.2016|Δελτία Τύπου|