Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Π.Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Π.Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Π.Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

                                                                           Καλαμάτα 18/03/2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Τηλ.: 27213-63190
Fax.: 27210-33666
e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, σήμερα Τετάρτη 18/3/2020, πραγματοποίησε τις μεσημεριανές ώρες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Βασίλειο Διαμαντόπουλο και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας κ.Βαϊα Βαϊοπούλου.

Στην συνάντηση που είχε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γιώργο Μπέζο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας που αυτές τις δύσκολες στιγμές καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στο μεγάλο αγώνα υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό της υγείας.

Στο πλαίσιο της αμέριστης στήριξης της Περιφερειακής Αρχής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας ανακοίνωσε στο Διοικητή ότι τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια προχωρά στην προμήθεια και παραχώρηση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μίας συσκευής μοριακού ελέγχου PCR, συνολικού προϋπολογισμού 40.000 € περίπου, όπως επίσης ότι αύριο κιόλας αποστέλλει υγειονομικό υλικό (στολές, προστατευτικά γυαλιά κλπ) για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Κλείνοντας ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τις βαθιές τους ευχαριστίες για τις έμπρακτες και ουσιαστικές κινήσεις στήριξης προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μεσσηνίας.