Ένας ακόμα μόνιμος ιατρός Καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Ένας ακόμα μόνιμος ιατρός Καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ένας ακόμα μόνιμος ιατρός Καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Καλαμάτα, 6/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορκίστηκε σήμερα στο γραφείο της Διοικήτριας κ.Ελένης Αλειφέρη ο ιατρός κ.Σταθόπουλος Ιωάννης σε θέση μόνιμου ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας του Γ.Ν.Μεσσηνίας-Ν.Μ.Καλαμάτας.

Ο κ.Σταθόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος σε νοσοκομείο του εξωτερικού, θα ενισχύσει σημαντικά και λόγω εμπειρίας, το ιατρικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Ν.Μ.Καλαμάτας.

Τον ιατρό υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος κ.Γεώργιος Κουδούνης και ο ιατρός κ.Ιωάννης Τσόρλαλης ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα στήριξε την λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες .

Η Διοικήτρια του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Ελένη Αλειφέρη καλωσόρισε τον κ.Σταθόπουλο και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο έργο του, τονίζοντας ότι η Διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για την εφαρμογή καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής (PRIMARY PCI) έναντι της μέχρι τώρα γνωστής πρακτικής της θρομβόλυσης.