Σημαντική αναβάθμιση των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

//Σημαντική αναβάθμιση των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Σημαντική αναβάθμιση των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

 Καλαμάτα 03.04.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63102,190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ 2.694.956 ΕΥΡΩ


Mε ιδιαίτερα εντεινόμενους ρυθμούς και με καθαρούς στόχους η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας διεκδικεί έως και την τελευταία στιγμή του προγράμματος ΕΣΠΑ την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταξη των προτάσεων της και την αξιοποίηση και του τελευταίου ευρώ των κοινοτικών πόρων.

Έτσι λοιπόν, στην πλειάδα των προτάσεων που κατά το πρόσφατο παρελθόν εντάχθηκαν και υλοποιήθηκαν έρχεται σήμερα να προστεθεί η έγκριση μιας ακόμη πρότασης με απόφαση που φέρει την υπογραφή του Υπουργού Υγείας κ.Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα πρόκειται για την υπουργική απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας προμήθειας νέου, σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2.700.000€.

Τις επόμενες ημέρες υποβάλλεται ο φάκελος στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ύστερα από σημερινή σημαντική απόφαση του Υπουργού Υγείας ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι το χρέος και η ευθύνη μας επιβάλλει να διεκδικούμε και να μην αφήνουμε καμία χρηματοδοτική ευκαιρία που συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο τόπο μας να πηγαίνει χαμένη. Αυτό πράττουμε και τώρα, έχοντας δεσμευτεί ότι θα διεκδικήσουμε και το τελευταίο ευρώ. 

Σε αυτή τη προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Υγείας κ.Άδωνι Γεωργιάδη, τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Παναγιώτη Κατσίβελα για την καθημερινό του ενδιαφέρον και τη μεγάλη του συμβολή και φυσικά το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη με τους συνεργάτες του στη Διαχειριστική Αρχή για την αποτελεσματική μας συνεργασία με στόχο πάντα την αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών του Νομού Μεσσηνίας».

πατήστε εδώ για την απόφαση

 

2018-09-25T13:06:09+00:00Thu 03.04.2014|Δελτία Τύπου|