Επίσκεψη της Διοικήτριας στο Ξενώνα “Η Κιβωτός”

//Επίσκεψη της Διοικήτριας στο Ξενώνα “Η Κιβωτός”

Επίσκεψη της Διοικήτριας στο Ξενώνα “Η Κιβωτός”

                                                                             Καλαμάτα 15.01.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Πρόγραμμα «Η Κιβωτός» επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 15/1/2021 η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα παρουσία της Υπεύθυνης του Ξενώνα κ.Ελευθερίας Λαγούδη, Ψυχολόγου, η οποία την ενημέρωσε για την λειτουργία του Ξενώνα, τις δράσεις που πραγματοποιούνται καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Δημήτρης Λαμπρόπουλος, η Διοικητική Διευθύντρια της Ν.Μ.Καλαμάτας κ.Γεωργία Λιακέα καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ.Δημήτρης Τσιλίκας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ.Ελένη Αλειφέρη συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους, τους μοίρασε δώρα και ευχήθηκε σε όλους μία χαρούμενη χρονιά.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ.Αλειφέρη τόνισε την σπουδαιότητα αυτών των προγραμμάτων και ότι βούληση της Διοίκησης είναι να συνδράμει έμπρακτα στο κοινωνικό έργο που προσφέρεται, με απώτερο σκοπό την ψυχοκοινωνική  αποκατάσταση των ανθρώπων αυτών και την όσο το δυνατόν πιο λειτουργική τους αυτονόμηση μέσα στην κοινότητα.

Γραμματεία Διοίκησης

e-mail: gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr