Δωρεά Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου ο εξοπλισμός της νέας μονάδας χημειοθεραπείας

//Δωρεά Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου ο εξοπλισμός της νέας μονάδας χημειοθεραπείας

Δωρεά Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου ο εξοπλισμός της νέας μονάδας χημειοθεραπείας

Καλαμάτα 27.06.2017

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Με μία ευγενική χειρονομία, για ακόμη μία φορά, ο κ.Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συμβάλλει στην υλοποίηση που έχει θέσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την δημιουργία και λειτουργία μίας νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας.

Αντιλαμβανόμενος το ευαίσθητο θέμα της θεραπείας του καρκίνου και ύστερα από συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου προχωρά στην δωρεά όλου του απαραίτητου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για την δημιουργία της νέας μονάδας. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι (6) κρεβάτια, πέντε (5) πολυθρόνες και ένα (1) θάλαμο κάθετης νηματικής ροής.

Στόχος είναι αρχές Σεπτέμβρη η νέα Μονάδα να είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Σημειώνεται ότι σε μηνιαία βάση υλοποιούνται αυτή τη στιγμή 300 χημειοθεραπείες.

Με αφορμή τη νέα δωρεά του κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

« Για ακόμη μία φορά ο συμπατριώτης μας κ.Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος βρίσκεται αρωγός και συμπαρίσταται στην συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο μας.

Θέλω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων συνεργατών μου να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτή του την απόφαση να συνδράμει με την δωρεά έξι (6) κρεβατιών, πέντε (5) πολυθρόνων και ενός (1) θαλάμου κάθετης νηματικής ροής.

Τέτοιες πράξεις αντανακλούν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς που τον χαρακτηρίζει και η Αγάπη του για τον Συνάνθρωπο. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε αυτός και η οικογένειά του να είναι πάντα καλά.»

Από την πλευρά του ο κ.Αδαμόπουλος Ιωάννης Διευθυντής της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας της Ν.Μ.Καλαμάτας δήλωσε:

« Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας στους χώρους του νέου Νοσοκομείου ήταν επιτακτική ανάγκη η λειτουργίας μίας αυτοτελούς μονάδας Χημειοθεραπείας.

Πολλές μορφές καρκίνων σήμερα είναι ιάσιμες. Οφείλουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς όχι μόνο την καλύτερη δυνατή θεραπεία αλλά να τους εξασφαλίσουμε και τις καλύτερες συνθήκες νοσηλείας.

Την επιτακτική αυτή ανάγκη θα καλύψει η λειτουργία της νέας μονάδας χημειοθεραπείας. Άξιος συγχαρητηρίων και άξιος συνεχιστής της παρακαταθήκης του αείμνηστου πατρός του, Καπετάν Βασίλη, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.»

2018-09-25T16:36:11+00:00Tue 27.06.2017|Δελτία Τύπου|