Forum Δημόσιας Διαβούλευσης

//Forum Δημόσιας Διαβούλευσης
Forum Δημόσιας Διαβούλευσης2018-10-15T16:39:47+00:00
You need to log in to create posts and topics.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

                                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ενόψει της επικαιροποίησης των τεχνικών προδιαγραφών για το Αναλώσιμο Υγειονομικό Υλικό, το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί τον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ στην ιστοσελίδα των «Διαβουλεύσεων» και να συμμετάσχει στην 1η Δημόσια Διαβούλευση-Επικαιροποίηση των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ». Οι υπό διαβούλευση τεχνικές προδιαγραφές θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Οι παρατηρήσεις των ενδιαφερόμενων φορέων υποβάλλονται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή «Καταχώρηση Σχολίου». Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ.

Επισυνάπτεται ο πίνακας των υπό διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών.

Α/Α

                                                                 ΥΛΙΚΑ Μ.Μ.Α

1

Αντιπυρετικά φίλτρα για έγχυση φαρμάκων χαμηλής δέσμευσης πρωτεϊνών με μέγεθος πόρων 1,2 μm ή και μικρότερο.

2

Μανίκια Ζ PLUS. Να παρέχει υψηλή προστασία κατά την άμεση επαφή με το κυτταροστατικό φάρμακο. Να μη χνουδιάζει. Να είναι αδιάβροχη. Να προστατεύει το προϊόν και το χρήστη, Να έχει φαρδιά ελαστική μανσέτα και ελαστικό τελείωμα στο βραχίονα. Να είναι φτιαγμένα σύμφωνα με την οδηγία της ΕΟΚ ΕΝ 347 και να έχουν σήμανση CE. Να έχουν ελεγχθεί με κυτταροστατικά και να είναι πιστοποιημένα βάσει της οδηγίας 89/686/EEC ως PPE και κατηγορία ΙΙΙ.

3

Μάσκες χημειοπροστασίας.  Να είναι ενισχυμένη. Να έχει φίλτρο P3 για αποφυγή εισπνοής κυτταροστατικών παραγόντων. Να έχει λάστιχο και ρυθμιστή για τέλεια εφαρμογή στο χρήστη. Να είναι φτιαγμένη με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΝ 149 και να είναι ταξινομημένη σαν FFP 3SL – 3405 Klima. (Να συνταχθεί φύλλο συμμόρφωσης)

4

Ποδιές χημειοπροστασίας.  Να παρέχει υψηλή προστασία κατά την άμεση επαφή με το κυτταροστατικό φάρμακο, να μην χνουδιάζει, να είναι αδιάβροχη, να προστατεύει το προϊόν και το χρήστη, να έχει ελαστική μανσέτα για να κάνει καλή εφαρμογή και να αποφεύγεται η άμεση επαφή με το κυτταροστατικό φάρμακο, να διατίθεται σε όλα τα μεγέθη για καλή εφαρμογή και μέγιστη προστασία του χρήστη, να είναι επικαλυμμένη με πολυπροπυλένιο μπροστά και στα μανίκια, να είναι φτιαγμένη σύμφωνα με την οδηγία της ΕΟΚ ΕΝ 347 και να έχει σήμανση CE, να έχει ελεγχθεί με κυτταροστατικά και να είναι πιστοποιημένη βάσει της οδηγίας 89/686/EEC ως ΡΡΕ και κατηγορίας ΙΙΙ, να έχει αυτοκόλλητο κούμπωμα στο λαιμό και όχι κορδόνια.

5

Πεδία χημειοπροστασίας.  Να αποτελούνται από τριπλό σύστημα στρωμάτων. Να διατηρούν την επιφάνεια εργασίας στεγνή και καθαρή. Να απορροφούν γρήγορα και να εγκλωβίζουν τους κυτταροστατικούς παράγοντες  που πιθανά θα χυθούν. Να αποτρέπουν την εισχώρηση των παραγόντων στο χώρο εργασίας. Να διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις 50Χ50 περίπου. Να φέρουν σήμανση CE. (Να συνταχθεί φύλλο συμμόρφωσης)

6

Ρύγχη τροκάρ για τρύπημα φιάλης ορού. Να έχει αιχμηρό κώνο για εύκολο άνοιγμα φιάλης ορού. Να έχει άκρο Luer για εφαρμογή σύριγγας και εμπλουτισμό φιάλης ορού από το σημείο αυτό. Να έχει αεραγωγό.

 

                                     ΥΛΙΚΑ ΜΕΘ KAI MON.ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ

7

Ambu με συλλέκτη O2 για 100 % παροχή, βαλβίδα peep και μάσκα. H συσκευή να περιλαμβάνει: βαλβίδα πίεση ασφαλείας, ασκό αερισμού με εργονομική σχεδίαση. Σωλήνα Ο2, 2 μέτρα. Διάφανη μάσκα προσώπου για ενήλικες, ανατομικής κατασκευής. Ο ασκός ανάνηψης να είναι υψηλής ποιότητας σιλικόνης 100% latex Free. Nα κλιβανίζεται. Να διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και είδη μάσκας, να πληροί διεθνή standars ασφαλείας και να φέρει σήμανση CE-Mark.

 8

Νεογνική ambu, 270-300 ml χωρητικότητας ρεζερβουάρ. Μεγέθους 0, 1 & 2. Βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης 40±50cm H2O. Latex Free. Με σήμανση CE. Αυτοδιατεινόμενη.

9

Βαλβίδες αναρροφήσεως για βρογχοσκόπιο OLYMPUS BF TYPE PE μιας χρήσεως.

10

Επεκτάσεις γραμμών "σκληρές" αρσενικό-αρσενικό. Σκληρές επεκτάσεις υψηλών πιέσεων. Με πώματα προστασίας σε κάθε άκρο, αποστειρωμένες. Να διαθέτουν σήμανση CE, να είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μιας χρήσεως.

11

Επεκτάσεις γραμμών με συνδετικό Luer-Lock 15 εκ. υψηλής πίεσης, με άκρο αρσενικό-θηλυκό, αποστειρωμένες μίας χρήσεως.  Σκληρές επεκτάσεις υψηλών πιέσεων. Με πώματα προστασίας σε κάθε άκρο, αποστειρωμένες. Να διαθέτουν σήμανση CE, να είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μιας χρήσεως. Να έχουν διακριτικά δαχτυλίδια κόκκινα και μπλε για αναγνώριση αρτηρίας η μπλε.

12

Επεκτάσεις γραμμών με συνδετικό Luer-Lock 90 εκ. υψηλής πίεσης, με άκρο αρσενικό-θηλυκό, αποστειρωμένες μίας χρήσεως.  Σκληρές επεκτάσεις υψηλών πιέσεων. Με πώματα προστασίας σε κάθε άκρο, αποστειρωμένες. Να διαθέτουν σήμανση CE, να είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μιας χρήσεως.

13

Επεκτάσεις γραμμών με συνδετικό Luer-Lock 150 εκ. υψηλής πίεσης, με άκρο αρσενικό-θηλυκό, αποστειρωμένες μίας χρήσεως.  Σκληρές επεκτάσεις υψηλών πιέσεων. Με πώματα προστασίας σε κάθε άκρο, αποστειρωμένες. Να διαθέτουν σήμανση CE, να είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μιας χρήσεως.

14

Επεκτάσεις γραμμών με συνδετικό Luer-Lock 210 εκ., υψηλής πίεσης, με άκρο αρσενικό-θηλυκό, αποστειρωμένες μίας χρήσεως. Σκληρές επεκτάσεις υψηλών πιέσεων. Με πώματα προστασίας σε κάθε άκρο, αποστειρωμένες. Να διαθέτουν σήμανση CE, να είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μιας χρήσεως.

15

Κλερφ πτυελοπαγίδες με φιαλίδιο περισυλλογής 20ml περίπου με καθετήρα, βαθμολογημένο με προέκταση συνδετικό για αναρρόφηση με πρόσθετο βιδωτό καπάκι ασφαλείας και αυτοκόλλητο για αναγραφή στοιχείων του ασθενή. Πλήρως κλειστό σύστημα που παρέχει δυνατότητα αναρρόφησης και συλλογής εκκρίσεων υπό άσηπτες συνθήκες και ασφάλεια στην μεταφορά του. Να είναι διαφανής συσκευή , μιας χρήσης, ατομική αποστειρωμένη συσκευασία.

16

Κρικοειδείς επεκτάσεις εύκαμπτες με εσωτερική λεία επιφάνεια στο ένα άκρο, διάμετρο 15 χιλ. (22F) και στο άλλο άκρο γωνιακό συνδετικό διπλής περιστροφής. Κατάλληλες για βρογχοσκοπήσεις και αναρροφήσεις αποστειρωμένες, με προστατευτικό κάλυμμα, ελαστικό πώμα. Μήκος 15cm περίπου, μιας χρήσης.

17

Ποτηρίδια νεφελοποίησης φαρμάκων μ.χ. αποστειρωμένα, με δυνατότητα χρήσεως υπό γωνία 90ο και σύνδεση με T-Piece και κύκλωμα αναπνευστήρα.

18

Πουάρ ορού ημιπολλαπλών χρήσεων για την ταχεία χορήγηση υγρών. Να φέρει ασκό πίεσης, 3way και μανόμετρο, χωρητικότητας 1.000 ml περίπου. Στο σωλήνα μεταξύ πουάρ και ασκού να φέρουν ειδικό κλείστρο από ανθεκτικό υλικό για την διατήρηση σταθερής και ασφαλούς πίεσης στον ασκό. Να έχουν CE. Σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

19

Σετ επείγουσας τραχειοστομίας. Μini set επείγουσας τραχειοστομίας με σωλήνα Νο 4 και νυστέρι.

20

Σετ μετατροπέα (transducer) με δυνατότητα συνεχούς έκπλυσης. Θα πρέπει να εφαρμόζεται στα υπάρχοντα monitors, ενώ η προμήθεια των συνδετικών καλωδίων θα πρέπει να γίνει από την εταιρεία χωρίς επιβάρυνση για το Νοσοκομείο. Να έχει ικανού μήκους γραμμή 150 εκ. περίπου προσυναρμολογημένη συσκευή με σύστημα ανάρτησης στήριξης αποστειρωμένο, μίας χρήσης και να ταιριάζει με τους καθετήρες μέτρησης καρδιακής παροχής της ΜΕΘ.

21

Μορφομετατροπέας πίεσης (ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ). Σετ πιέσεως για μορφομετατροπέα πίεσης Logical  ο οποίος διαθέτει 2 άκρα , το ένα με stopcock 3 θέσεων και το άλλο με αρσενικό άκρο luer lock. Μήκους 150cm, απολύτως συμβατό με το καπάκι μορφομετατροπέα, ατομική, αποστειρωμένη συσκευασία.

22

Σετ πλήρες γαστροστομίας διαδερμικής τύπου (PEG) μεγέθους 20 Fr για γαστροσκοπική γαστροστομία με τη μέθοδο Pull

23

Σετ ωριαίας μέτρησης ούρων. Σετ ωριαίας μέτρησης ούρων αποστειρωμένο, μιας χρήσεως, ακριβείας. Αποτελούμενο από ογκομετρικό δοχείο τουλάχιστον 500 κ.εκ., ουροσυλλέκτη 2000 κ.εκ., βαλβίδα μη παλινδρόμησης των ούρων, διακόπτη κένωσης των ούρων προς τον ουροσυλλέκτη, και διακόπτη κένωσης των ούρων από τον ουροσυλλέκτη. Να φέρει συνδετικό σωλήνα μήκους 100 εκ. περίπου με ειδικό τμήμα για τη λήψη δείγματος ούρων.

24

Σφουγγαράκια σώματος με αντισηπτικό μίας χρήσεως υποαλλεργικά. Να είναι δερματολογικά ελεγμένα. Ατομική συσκευασία.

25

Συστήματα ενδοφλέβιας έγχυσης φαρμάκων μέσω ογκομετρικής αντλίας (ΜΕΘ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ). Αποστειρωμένα μίας χρήσεως, μήκους περίπου 2 μέτρων, από μη πυρετογόνο υλικό, διάρκεια χρήσης 48-72 h με αεραγωγό και ειδική υποδοχή εφαρμογής στην αντίστοιχη αντλία. Να έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης αέρα, απομάκρυνσης του, καθώς και τη δυνατότητα διπλής ταυτόχρονης χορήγησης διαλύματος ελεγχόμενου από την αντλία, από περιέκτη ή σύριγγα (Η εταιρεία στην οποία θα κατακυρωθεί το είδος υποχρεούται να διαθέσει στον Νοσοκομείο και τα αντίστοιχα μηχανήματα για όσο διάστημα διαρκέσει η σύμβαση).

 

                                                     ΥΛΙΚΑ Ω.Ρ.Λ

26

Gell foam (Mero-Gel) ωτοχειρουργικής. Απορροφήσιμοι σπόγγοι ζελατίνης ωτός αποστειρωμένοι διαστάσεων 10x10x10mm.

27

Splint θερμοπλαστικό καταγμάτων ρινικών. Εξωτερικός Νάρθηκας ρινός για κατάγματα, θερμοπλαστικός. Να έχει τραπεζοειδές σχήμα. Αφού μαλακώσει θερμαινόμενο σε καυτό νερό, να πλάθεται εύκολα από τον χειρουργό ώστε να πάρει την επιθυμητή φόρμα της μύτης.

28

Ρινικά ταμπόν δακτυλάκια (Finger lings). 80Χ20Χ10mm με επικάλυψη ελεύθερη από latex, να μην κολλάει κατά την αφαίρεσή του. Να διαθέτει σχοινάκι για την εύκολη αφαίρεσή του. Να διατίθεται σε διάφορες συσκευασίες.

29

Νάρθηκες Doyle διαφράγματος από σιλικόνη με τρύπα στήριξης ράμματος. Εσωτερικός νάρθηκας ρινός τύπου Doyle για διάφραγμα. Να είναι κατασκευασμένος από ανθεκτική καθαρή σιλικόνη. Να έχει σχήμα ημισφαιρικό. Να διαθέτει αεραγωγό για την αναπνοή του ασθενή. Να διαθέτει προσχεδιασμένη οπή στηρίξεως των ραμμάτων. Να διατίθεται αποστειρωμένο και σε συσκευασία ζεύγους.

30

Νάρθηκας ρινός απλός S,M,L, από Foam και αλουμίνιο.

31

Νάρθηκας ρινός εσωτερικός από σιλικόνη, σχήματος ωοειδούς με οπές προσχηματισμένοι από φλουοροπλαστικό υλικό, πάχους 0,25mm (Thin) και 0,5mm Thick. Αποστειρωμένη συσκευασία.

32

Προστατευτικοί νάρθηκες δοντιών άνω γνάθου για μικρολαρυγγοσκόπηση από πλαστικό και εσωτερικό μαλακό στρώμα προστασίας. Μιας χρήσεως αποστειρωμένοι.

33

Ταμπόν ωτός 15mm

34

Ρινικά ταμπόν Νο 8 τύπου Merocel.  Αιμοστατικά ρινικά ταμπόν από μικροπορώδες πολυμερές πολυβινιλικής αλκοόλης (PVA) διαφόρων διαστάσεων και τύπων. Να είναι συμπιεσμένοι ειδικοί σπόγγοι ρινός κατασκευασμένοι από βιοσυμβατό πολυμερές συνθετικό υλικό γνωστό και ως PVA (Πολυβινιλική αλκοόλη). Να διαθέτουν ειδικά αλληλένδετα και συνεχή κύτταρα τα οποία εξασφαλίζουν δυνατότητα κατακράτησης μεγάλης ποσότητας υγρών (μεγάλη απορροφητικότητα) και ταχύτατης υγροποίησής τους. Να διαθέτουν τη δυνατότητα διόγκωσης κατά την απορρόφηση υγρών. Να διαθέτουν σχοινάκι για την εύκολη αφαίρεσή τους. Να κόβονται στο επιθυμητό σχήμα χωρίς να κολλούν και να αφήνουν υπολείμματα στο χειρουργικό πεδίο. Να μην προκαλούν το σύνδρομο του τοξικού σοκ. Να προσφέρονται σε διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς σωληνάκι αερισμού, ανατομικά και μη. Μιας χρήσεως ατομική συσκευασία.

35

Ρινικά ταμπόν Νο 10 τύπου Merocel. Αιμοστατικά ρινικά ταμπόν από μικροπορώδες πολυμερές πολυβινιλικής αλκοόλης (PVA) διαφόρων διαστάσεων και τύπων. Να είναι συμπιεσμένοι ειδικοί σπόγγοι ρινός κατασκευασμένοι από βιοσυμβατό πολυμερές συνθετικό υλικό γνωστό και ως PVA (Πολυβινιλική αλκοόλη). Να διαθέτουν ειδικά αλληλένδετα και συνεχή κύτταρα τα οποία εξασφαλίζουν δυνατότητα κατακράτησης μεγάλης ποσότητας υγρών (μεγάλη απορροφητικότητα) και ταχύτατης υγροποίησής τους. Να διαθέτουν τη δυνατότητα διόγκωσης κατά την απορρόφηση υγρών. Να διαθέτουν σχοινάκι για την εύκολη αφαίρεσή τους. Να κόβονται στο επιθυμητό σχήμα χωρίς να κολλούν και να αφήνουν υπολείμματα στο χειρουργικό πεδίο. Να μην προκαλούν το σύνδρομο του τοξικού σοκ. Να προσφέρονται σε διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς σωληνάκι αερισμού, ανατομικά και μη. Μιας χρήσεως ατομική συσκευασία.

36

Σωληνίσκοι αερισμού (tubes) Donaldson. Να είναι κατασκευασμένοι από σιλικόνη ή φλουοροπλαστικό υλικό τύπου Donaldson χωρίς σύρμα, εσωτερικής διαμέτρου 1,02 και διαμέτρου εσωτερικής φλάντζας 2,3/2,4/3,5χιλ.

37

Φύλλα σιλικόνης ωτός. Φύλλα σιλικόνης ωτοχειρουργικής έτοιμα κομμένα. Να διατίθενται σε διάσταση 0,13 mm x 1,5cm x 1,5cm. Να είναι αποστειρωμένα και έτοιμα προς χρήση.

38

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΡΙΝΟΣ ΑΠO ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  (CMC) MEROGEL. Για επεμβάσεις FESS να διατίθεται σε αποστειρωμένη συσκευασία, σε στερεά και υγρή μορφή.                                                 

 

                                       ΓΕΝΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

39

Αντιμικροβιακά φίλτρα μ.Χ. Χάρτινο επιστόμιο μιας χρήσης ενηλίκων συμβατό με τουρμπίνα COSMED εσωτερικής διαμέτρου (ø28mm).

40

Αυτοκόλλητες σακούλες-θήκες αποστείρωσης 80Χ270mm περίπου. Να είναι κατάλληλες για κλιβάνους ατμού. Να είναι σύμφωνες με τα ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Η μία επιφάνεια να είναι χάρτινη και η άλλη πλαστική. Να διαθέτουν πλαϊνή πολλαπλή συρραφή για να μην ξεκολλάει. Να διαθέτουν δείκτες αλλαγής για κλίβανο ατμού. Το πλαίσιο δεικτών να βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά και εκτός της περιοχής στην οποία τοποθετούνται τα υλικά προς αποστείρωση. Να έχουν ελεγχθεί για την διατήρηση της αποστείρωσης (180) ημέρες σε κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τα ISO 11737-2. Να υπάρχουν τεχνικές οδηγίες στα Ελληνικά.

41

Αυτοκόλλητες σακούλες-θήκες αποστείρωσης 150x300mm περίπου. Να είναι κατάλληλες για κλιβάνους ατμού. Να είναι σύμφωνες με τα ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Η μία επιφάνεια να είναι χάρτινη και η άλλη πλαστική. Να διαθέτουν πλαϊνή πολλαπλή συρραφή για να μην ξεκολλάει. Να διαθέτουν δείκτες αλλαγής, για κλίβανο ατμού. Το πλαίσιο δεικτών να βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά και εκτός της περιοχής στην οποία τοποθετούνται τα υλικά προς αποστείρωση. Να έχουν ελεγχθεί για την διατήρηση της αποστείρωσης (180) ημέρες σε κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τα ISO 11737-2. Να υπάρχουν τεχνικές οδηγίες στα Ελληνικά.

42

Αυτοκόλλητες σακούλες-θήκες αποστείρωσης 200x340mm περίπου. Να είναι κατάλληλες για κλιβάνους ατμού. Να είναι σύμφωνες με τα ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Η μία επιφάνεια να είναι χάρτινη και η άλλη πλαστική. Να διαθέτουν πλαϊνή πολλαπλή συρραφή για να μην ξεκολλάει. Να διαθέτουν δείκτες αλλαγής, για κλίβανο ατμού. Το πλαίσιο δεικτών να βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά και εκτός της περιοχής στην οποία τοποθετούνται τα υλικά προς αποστείρωση. Να έχουν ελεγχθεί για την διατήρηση της αποστείρωσης (180) ημέρες σε κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τα ISO 11737-2. Να υπάρχουν τεχνικές οδηγίες στα Ελληνικά.

43

Αυτοκόλλητες σακούλες-θήκες αποστείρωσης 300x48mm περίπου.  Να είναι κατάλληλες για κλιβάνους ατμού. Να είναι σύμφωνες με τα ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Η μία επιφάνεια να είναι χάρτινη και η άλλη πλαστική. Να διαθέτουν πλαϊνή πολλαπλή συρραφή για να μην ξεκολλάει. Να διαθέτουν δείκτες αλλαγής, για κλίβανο ατμού. Το πλαίσιο δεικτών να βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά και εκτός της περιοχής στην οποία τοποθετούνται τα υλικά προς αποστείρωση. Να έχουν ελεγχθεί για την διατήρηση της αποστείρωσης (180) ημέρες σε κατάλληλες συνθήκες σύμφωνα με τα ISO 11737-2. Να υπάρχουν τεχνικές οδηγίες στα Ελληνικά.

44

Αυτόματα συρραπτικά δέρματος με 25clips αποστειρωμένα, ατομική συσκευασία. Να είναι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Τα κλιπς να είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Να συνοδεύεται ανά 100 τμχ. από λαβίδα αφαίρεσης κλιπς.

45

Αυτόματα συρραπτικά δέρματος με 35clips αποστειρωμένα, ατομική συσκευασία. Να είναι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να διαθέτουν CE. Τα κλιπς να είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Να συνοδεύεται ανά 100 τμχ. από λαβίδα αφαίρεσης κλιπς.

46

Βενζίνη λευκή καθαρισμού περίπου 300 γρ εκάστη συσκευασία.

47

Βούρτσες καθαρισμού χειρ/κών εργαλείων με ανοξείδωτο τρίχωμα. Πολλαπλών χρήσεων, τύπου οδοντόβουρτσας τριών σειρών, με ατσάλινη τρίχα  για καθαρισμό εργαλείων με επίμονους λεκέδες. Να διαθέτουν σήμανση CE.

48

Βούρτσες καθαρισμού χειρ/κών εργαλείων με νάιλον τρίχωμα. Πολλαπλών χρήσεων τύπου οδοντόβουρτσας διπλής άκρης με νάιλον τρίχωμα, 3 σειρών. Να διαθέτουν σήμανση CE.

49

Γλωσσοπίεστρα αποστειρωμένα μ.χ. απλά (σε ατομική συσκευασία)

50

Δοχεία απόρριψης βελονών πλαστικά 5lt περίπου. Αδιάτρητα δοχεία. Κατασκευασμένα από ειδικό τύπου πλαστικό (πολυπροπυλένιο). Τα καπάκια να κλείνουν ερμητικά, ώστε να είναι αδύνατο το άνοιγμά τους.  Να  φέρουν ειδική υποδοχή για την αφαίρεση της βελόνας από την σύριγγα.

51

Δοχεία απόρριψης βελονών πλαστικά 2lt περίπου. Αδιάτρητα δοχεία. Κατασκευασμένα από ειδικό τύπου πλαστικό (πολυπροπυλένιο). Τα καπάκια να κλείνουν ερμητικά, ώστε να είναι αδύνατο το άνοιγμά τους.  Να  φέρουν ειδική υποδοχή για την αφαίρεση της βελόνας από την σύριγγα.

52

Ζελέ υπερήχων 250 ml περίπου. Να διαθέτει CE. Το ζελέ να είναι μη τοξικό, να μη προκαλεί αλλεργίες.

53

Ηλεκτρόδια προκάρδια τριπολικά. Να εφαρμόζουν στα αντίστοιχα monitor.

54

Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια monitor ενηλίκων - νεογνών. Nα έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα. Να μην τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλλησή τους, να έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση. Η συγκολλητική τους πλευρά να αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργική ουσία. Να είναι συσκευασμένα σε σακούλα αλουμινίου για προστασία του ζελέ.

55

Θερμόμετρα απλά (όχι υδραργυρικά, σύμφωνα με την Οδηγία 2007/50/ΕΚ του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου). Μασχάλης ηλεκτρονικά με ένδειξη οC. Γρήγορη εμφάνιση αποτελεσμάτων σε φωτιζόμενη οθόνη. Να διαθέτει οπτικό συναγερμό πυρετού, αυτόματο σβήσιμο. Ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος. 

56

Amniohook πλαστικά με αιχμηρή ακίδα αποστειρωμένα μιας χρήσεως. Να πληρούν όλα τα διεθνή standards ασφαλείας και να διαθέτουν CE.

57

Κλιπς ομφαλίου λώρου αποστειρωμένα-ασφαλείας οδοντωτά μιας χρήσεως.

58

Κολλάρα αυχενικά large (μαλακά). Από αφρώδες υλικό, επενδυμένο βαμβακερό ύφασμα να κλείνει με ταινία τύπου Velcro Large.

59

Κολλάρα αυχενικά medium (μαλακά). Από αφρώδες υλικό, επενδυμένο βαμβακερό ύφασμα να κλείνει με ταινία τύπου Velcro.

60

Κολλάρα αυχενικά small (μαλακά). Από αφρώδες υλικό, επενδυμένο βαμβακερό ύφασμα να κλείνει με ταινία τύπου Velcro.

61

Κολλάρα ορθοπεδικά (αυχενικά κολλάρα) τύπου Φιλαδέλφεια small. Να προσφέρουν πλήρη σταθεροποίηση του αυχένα, άριστη στήριξη στο ινιακό και γνάθο. Να αποτελούνται από 2 τεμάχια που κλείνουν με Velcro.

62

Κολλάρα ορθοπεδικά (αυχενικά κολλάρα) τύπου Φιλαδέλφεια medium. Nα προσφέρουν πλήρη σταθεροποίηση του αυχένα, άριστη στήριξη στο ινιακό και γνάθο. Να αποτελούνται από 2 τεμάχια που κλείνουν με Velcro.

63

Κολλάρα ορθοπεδικά (αυχενικά κολλάρα) τύπου Φιλαδέλφεια large. Nα προσφέρουν πλήρη σταθεροποίηση του αυχένα, άριστη στήριξη στο ινιακό και γνάθο. Να αποτελούνται από 2 τεμάχια που κλείνουν με Velcro.

64

Κρέμα απινιδωτή 250 mg περίπου υποαλλεργική. Να διαθέτει CE. Electrode gel.

65

Κ-Υ λιπαντικό ζελέ για κολπικές εξετάσεις (σε μορφή σωληναρίου 82 gr περίπου)

66

Λάστιχο (σωλήνας) σιλικόνης αναρροφήσεων πολλαπλών χρήσεων να αποστειρ. σε κλίβανο ατμού, εσωτερική διάμετρος 7mm, εξωτερική διάμετρος 14mm. Να διατίθεται σε κουλούρα των 10 μέτρων περίπου.

67

Λεκανίδια νεφροειδή πλαστικά Μ.Χ. τύπου Foam.

68

Λεκανίδια νεφροειδή χάρτινα Μ.Χ.

69

Μάσκα αναπνευστικές μολυσματικών με φίλτρο σωματίων (τύπου Ρ3 ή ανάλογο) που να μπορεί να απορροφά το 98% των σωματιδίων μικρότερων των 0,3m, να είναι συμβατή με την Ευρωπαϊκή Νόρμα ΑΝ 149:2001,  να φέρει την σήμανση CE στην συσκευασία.

70

Μάσκες aerochamber βρεφών (χρώματος πορτοκαλί). Μάσκες - συσκευές εισπνοών can chamber, αεροθάλαμοι πλήρεις με μάσκα εισπνοής, υψηλής ποιότητας.

71

Μάσκες aerochamber παιδικές (χρώματος κίτρινου). Μάσκες - συσκευές εισπνοών can chamber, αεροθάλαμοι πλήρεις με μάσκα εισπνοής, υψηλής ποιότητας.

72

Μανόμετρα πιεσομέτρων. Με ένδειξη περίπου 0-300 mmHg .

73

Μητροσκόπια μ.χ. να είναι με βαλβίδα ασφαλείας. Να βρίσκονται σε ατομική συσκευασία  και να υπάρχει ημερομηνία λήξεως, small, αποστειρωμένα.

74

Μητροσκόπια μ.χ. να είναι με βαλβίδα ασφαλείας. Να βρίσκονται σε ατομική συσκευασία  και να υπάρχει ημερομηνία λήξεως, medium, αποστειρωμένα.

75

Μητροσκόπια μ.χ. να είναι με βαλβίδα ασφαλείας. Να βρίσκονται σε ατομική συσκευασία  και να υπάρχει ημερομηνία λήξεως,  large, αποστειρωμένα.

76

Ουροδοχεία ανδρών πλαστικά πολλαπλών χρήσεων κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο μη τοξικό υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής λευκού χρώματος. Να διαθέτουν βιδωτό πώμα ασφαλείας. Να διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό χωρητικότητας περίπου 1000ml.

77

Ουροδοχεία γυναικών πλαστικά (σκοραμίδες) πολλαπλών χρήσεων από πλαστικό (πολυπροπυλένιο) μη τοξικό, υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής. Εργονομικά σχεδιασμένες με ανθεκτική χειρολαβή στο οπίσθιο μέρος. Να μπορούν να αποστειρωθούν σε πλυντήρια σκοραμίδων με καυτό νερό, χλώριο ή άλλα αντισηπτικά υγρά.

78

Πλαίσια ανάρτησης ουροσυλλεκτών πολλαπλών χρήσεων πλαστικοί να εφαρμόζουν σε νοσοκομειακές κλίνες ώστε να σταθεροποιείται ο ουροσυλλέκτης.

79

Ποτηράκια φαρμάκων (πλαστικά αριθμημένα) 25-30 cc μιας χρήσεως.

80

Προστατευτικά πώματα για τα πλαστικά οφθαλμολογικά εργαλεία. Να είναι διάφανα για εύκολη επιθεώρηση, με αεραγωγούς. Κατάλληλα για αποστείρωση στον ατμό. Να έχουν CE. Διαστάσεις : 15mm διάμετρος, 20mm μήκος περίπου.

81

Πώματα φλεβοκαθετήρων απλά πλαστικά, μη τοξικά Luer - lock βιδωτά με μια πλευρά αρσενική και μια πλευρά θηλυκή με περιφερικές ραβδώσεις αποστειρωμένη συσκευασία, Latex Free - Dehp Free.

82

Πώματα φλεβοκαθετήρων ηπαρινισμένα μίας χρήσεως διαφανή, υψηλής ποιότητας αποστειρωμένα Latex Free. Να παρέχουν υψηλούς ρυθμούς ροής να διαθέτουν άκρο Male luer lock και μεμβράνη που παρέχουν δυνατότητα έγχυσης φαρμάκων. Να μην επιτρέπουν θρόμβωση των καθετήρων, να αποτρέπουν επιστροφή αίματος.

83

Ροόμετρα δικτύου επιτοίχια διπλά με υγραντήρα. Διπλά επιτοίχια ροόμετρα οξυγόνου με υγραντήρα για χρήση σε τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου. Το κάθε σύστημα να περιλαμβάνει δύο ροόμετρα με υγραντήρα σε διάταξη ΄΄V΄΄ ή σε οποιαδήποτε άλλη διάταξη ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος ή της κλινικής για την οποία προορίζεται, με απευθείας σύνδεση στην κεντρική λήψη του Νοσοκομείου.  Ροόμετρο : 1) Ποιότητα κατασκευής - Ανθεκτική κατασκευή Υψηλής ποιότητας. Να αναφερθεί το υλικό κατασκευής, 2) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 3) Βάρος (Kg) - Nα αναφερθούν, 4) Συνεχή ρύθμιση της ροής μέσω περιστροφικού ρυθμιστή - 0 έως 15L/min περίπου, 5) Διάταξη μέτρησης ροής - Υψηλής ακρίβειας, να περιγραφεί, 6) Διάταξη συνεχούς ρύθμισης της παροχής- Υψηλής ακρίβειας, 7) Κατάλληλο για την τοποθέτηση στις υποδοχές του Νοσοκομειακού δικτύου - ΝΑΙ, 8) Δυνατότητα σύνδεσης με υγραντήρα ή νεφελοποιητή - ΝΑΙ, 9) Ταχυσύνδεσμο απλής και ασφαλούς χρήσης - ΝΑΙ, 10) Θέσεις - έξοδοι - Δύο (2), εξαιρείται η θέση off- για νεφελοποιητή και μάσκα Ο2 (επιθυμητό), 11) Συμβατό με το πρότυπο ISO-EN15002 - NAI, 12) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος                                                         Υγραντήρας : 13) Διαστάσεις (mm) - Nα αναφερθούν, 14) Βάρος (Kg) - Να αναφερθεί, 15) Ένδειξη ελάχιστης και μέγιστης στάθμης του νερού - ΝΑΙ, 16) Διαφανής για την παρακολούθηση του διερχόμενου οξυγόνου - ΝΑΙ, 17) Ανθεκτικής κατασκευής από άθραυστο υλικό - ΝΑΙ, 18) Ύγρανση του Ο2 - Να αναφερθεί ή όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί, 19) Συμβατό με το πρότυπο ISO - EN15001 -ΝΑΙ, 20) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος.  ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :  21) Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη και επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα (10) έτη, 22) Να κατατεθεί αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης προς τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές με αντίστοιχες παραπομπές στα επίσημα φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου (prospectus, product data, manual κ.λ.π.), 23) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά κατάλογος των αναλωσίμων και ανταλλακτικών για το παραπάνω είδος, 24) Να αναφερθεί ο χρόνος παράδοσης, 25) Η προμηθεύτρια εταιρεία θα πρέπει απαραίτητα  να διαθέτει σύστημα ποιότητας EN ISO 9001:08, με πεδίο πιστοποίησης την διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων και EN ISO 13485:03, με πεδίο πιστοποίησης την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 26) Ο κατασκευαστής οίκος να είναι πιστοποιημένος με ISO 9001 και ISO 13485 και το προσφερόμενο είδος να φέρει πιστοποιητικό CE. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά).                                                                                 

84

Ροόμετρα δικτύου επιτοίχια μονά με υγραντήρα. Επιτοίχιο ροόμετρο με υγραντήρα για χρήση του Νοσοκομείου με απευθείας σύνδεση στην κεντρική παροχή του Νοσοκομείου. Το σύστημα να περιλαμβάνει: Ροόμετρο : 1) Ποιότητα κατασκευής - Υψηλής με μεγάλη ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και πτώσεις από ανοξείδωτο μέταλλο ώστε να εξασφαλίζεται ηλεκτρική αγωγιμότητα μεταξύ εισόδου και εξόδου της συσκευής, 2) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 3) Βάρος (Kg) - Nα αναφερθούν, 4) Συνεχή ρύθμιση της ροής μέσω περιστροφικού ρυθμιστή - 0 έως 15L/min περίπου, 5) Διάταξη μέτρησης ροής - Υψηλής ακρίβειας, να περιγραφεί, 6) Διάταξη συνεχούς ρύθμισης της παροχής- Υψηλής ακρίβειας, 7) Κατάλληλο για την τοποθέτηση στις υποδοχές του Νοσοκομειακού δικτύου - ΝΑΙ, 8) Δυνατότητα σύνδεσης με υγραντήρα ή νεφελοποιητή - ΝΑΙ, 9) Ταχύσύνδεσμο απλής και ασφαλούς χρήσης - ΝΑΙ, 10) Θέσεις - έξοδοι - Δύο (2), εξαιρείται η θέση off- για νεφελοποιητή και μάσκα Ο2 (επιθυμητό), Υγραντήρας : 11) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 12) Βάρος (Kg) - Να αναφερθεί, 13) Ένδειξη ελάχιστης και μέγιστης στάθμης του νερού - ΝΑΙ, 14) Διαφανής για την παρακολούθηση του διερχόμενου οξυγόνου - ΝΑΙ, 15) Ανθεκτικής κατασκευής από άθραυστο υλικό - ΝΑΙ, 16) Ύγρανση του Ο2 - Να αναφερθεί η όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί, 17) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος, 18) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά κατάλογος των αναλωσίμων και ανταλλακτικών για το παραπάνω είδος.   ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :  19) Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη και επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα (10) έτη, 20) Να κατατεθεί αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης προς τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές με αντίστοιχες παραπομπές στα επίσημα φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου (prospectus, product data, manual κ.λ.π.), 21) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά τιμοκατάλογος των απαιτούμενων για τη λειτουργία της συσκευής αναλωσίμων, υλικών και ανταλλακτικών σταθερή τιμή για πέντε (5) έτη, 22) Να αναφερθεί ο χρόνος παράδοσης, 23) Η προμηθεύτρια εταιρεία θα πρέπει απαραίτητα  να διαθέτει σύστημα ποιότητας EN ISO 9001:08, ή  EN ISO 13485:03. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 24) Ο κατασκευαστικός οίκος να είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:8 και ISO 13485:3, το προσφερόμενο είδος να φέρει πιστοποιητικό CE και να είναι συμβατό με το πρότυπο ΕΝ15002 (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 25) Να διαθέτει διακριβωμένα όργανα για τον έλεγχο/συντήρηση/επισκευή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται. Να κατατεθεί επί ποινή αποκλεισμού κατάλογος οργάνων για όλους τους απαραίτητους ελέγχους κ.λ.π., όπως αυτούς προκύπτουν από το εγχειρίδιο του κατασκευαστικού οίκου. Να κατατεθούν πιστοποιητικά διακρίβωσης των οργάνων ελέγχου με τα οποία θα εκτελούνται οι συντηρήσεις του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται (επί ποινή αποκλεισμού).                          

85

Ροόμετρα οξυγόνου με υγραντήρα οβίδων. Επιτοίχιο ροόμετρο με υγραντήρα για χρήση του Νοσοκομείου με απευθείας σύνδεση στην οβίδα- φιάλη. Το σύστημα να περιλαμβάνει :  Ροόμετρο : 1) Ποιότητα κατασκευής - Υψηλής με μεγάλη ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και πτώσεις από ανοξείδωτο μέταλλο ώστε να εξασφαλίζεται ηλεκτρική αγωγιμότητα μεταξύ εισόδου και εξόδου της συσκευής, 2) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 3) Βάρος (Kg) - Nα αναφερθούν, 4) Συνεχή ρύθμιση της ροής μέσω περιστροφικού ρυθμιστή - 0 έως 15L/min περίπου, 5) Διάταξη μέτρησης ροής - Υψηλής ακρίβειας, να περιγραφεί, 6) Διάταξη συνεχούς ρύθμισης της παροχής- Υψηλής ακρίβειας, 7) Κατάλληλο για την τοποθέτηση στις υποδοχές του Νοσοκομειακού δικτύου - ΝΑΙ, 8) Δυνατότητα σύνδεσης με υγραντήρα ή νεφελοποιητή - ΝΑΙ, 9) Ταχυσύνδεσμο απλής και ασφαλούς χρήσης - ΝΑΙ, 10) Θέσεις - έξοδοι - Δύο (2), εξαιρείται η θέση off- για νεφελοποιητή και μάσκα Ο2 (επιθυμητό), Υγραντήρας : 11) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 12) Βάρος (Kg) - Να αναφερθεί, 13) Ένδειξη ελάχιστης και μέγιστης στάθμης του νερού - ΝΑΙ, 14) Διαφανής για την παρακολούθηση του διερχόμενου οξυγόνου - ΝΑΙ, 15) Ανθεκτικής κατασκευής από άθραυστο υλικό - ΝΑΙ, 16) Ύγρανση του Ο2 - Να αναφερθεί η όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί, 17) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος, 18) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά κατάλογος των αναλωσίμων και ανταλλακτικών για το παραπάνω είδος.   ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :  19) Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη και επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα (10) έτη, 20) Να κατατεθεί αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης προς τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές με αντίστοιχες παραπομπές στα επίσημα φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου (prospectus, product data, manual κ.λ.π.), 21) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά τιμοκατάλογος των απαιτούμενων για τη λειτουργία της συσκευής αναλωσίμων, υλικών και ανταλλακτικών σταθερή τιμή για πέντε (5) έτη, 22) Να αναφερθεί ο χρόνος παράδοσης, 23) Η προμηθεύτρια εταιρεία θα πρέπει απαραίτητα  να διαθέτει σύστημα ποιότητας EN ISO 9001:08, ή  EN ISO 13485:03. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 24) Ο κατασκευαστικός οίκος να είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:8 και ISO 13485:3, το προσφερόμενο είδος να φέρει πιστοποιητικό CE και να είναι συμβατό με το πρότυπο ΕΝ15002 (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 25) Να διαθέτει διακριβωμένα όργανα για τον έλεγχο/συντήρηση/επισκευή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται. Να κατατεθεί επί ποινή αποκλεισμού κατάλογος οργάνων για όλους τους απαραίτητους ελέγχους κ.λ.π., όπως αυτούς προκύπτουν από το εγχειρίδιο του κατασκευαστικού οίκου. Να κατατεθούν πιστοποιητικά διακρίβωσης των οργάνων ελέγχου με τα οποία θα εκτελούνται οι συντηρήσεις του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται (επί ποινή αποκλεισμού).

86

Ροόμετρα κινητής φιάλης Ο2. Επιτοίχιο ροόμετρο με υγραντήρα για χρήση του Νοσοκομείου με απευθείας σύνδεση στην οβίδα- φιάλη. Το σύστημα να περιλαμβάνει: Ροόμετρα οξυγόνου με υγραντήρα επιτοίχιων ροομέτρων (οβίδων). Επιτοίχιο ροόμετρο με υγραντήρα για χρήση του Νοσοκομείου με απευθείας σύνδεση στην κεντρική παροχή του Νοσοκομείου. Το σύστημα να περιλαμβάνει: Ροόμετρο : 1) Ποιότητα κατασκευής - Υψηλής με μεγάλη ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και πτώσεις από ανοξείδωτο μέταλλο ώστε να εξασφαλίζεται ηλεκτρική αγωγιμότητα μεταξύ εισόδου και εξόδου της συσκευής, 2) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 3) Βάρος (Kg) - Nα αναφερθούν, 4) Συνεχή ρύθμιση της ροής μέσω περιστροφικού ρυθμιστή - 0 έως 15L/min περίπου, 5) Διάταξη μέτρησης ροής - Υψηλής ακρίβειας, να περιγραφεί, 6) Διάταξη συνεχούς ρύθμισης της παροχής- Υψηλής ακρίβειας, 7) Κατάλληλο για την τοποθέτηση στις υποδοχές του Νοσοκομειακού δικτύου - ΝΑΙ, 8) Δυνατότητα σύνδεσης με υγραντήρα ή νεφελοποιητή - ΝΑΙ, 9) Ταχυσύνδεσμο απλής και ασφαλούς χρήσης - ΝΑΙ, 10) Θέσεις - έξοδοι - Δύο (2), εξαιρείται η θέση off- για νεφελοποιητή και μάσκα Ο2 (επιθυμητό), Υγραντήρας : 11) Διαστάσεις (mm) - Να αναφερθούν, 12) Βάρος (Kg) - Να αναφερθεί, 13) Ένδειξη ελάχιστης και μέγιστης στάθμης του νερού - ΝΑΙ, 14) Διαφανής για την παρακολούθηση του διερχόμενου οξυγόνου - ΝΑΙ, 15) Ανθεκτικής κατασκευής από άθραυστο υλικό - ΝΑΙ, 16) Ύγρανση του Ο2 - Να αναφερθεί η όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί, 17) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος, 18) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά κατάλογος των αναλωσίμων και ανταλλακτικών για το παραπάνω είδος.   ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :  19) Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη και επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα (10) έτη, 20) Να κατατεθεί αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης προς τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές με αντίστοιχες παραπομπές στα επίσημα φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου (prospectus, product data, manual κ.λ.π.), 21) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά τιμοκατάλογος των απαιτούμενων για τη λειτουργία της συσκευής αναλωσίμων, υλικών και ανταλλακτικών σταθερή τιμή για πέντε (5) έτη, 22) Να αναφερθεί ο χρόνος παράδοσης, 23) Η προμηθεύτρια εταιρεία θα πρέπει απαραίτητα  να διαθέτει σύστημα ποιότητας EN ISO 9001:08, ή  EN ISO 13485:03. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 24) Ο κατασκευαστικός οίκος να είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:8 και ISO 13485:3, το προσφερόμενο είδος να φέρει πιστοποιητικό CE και να είναι συμβατό με το πρότυπο ΕΝ15002 (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 25) Να διαθέτει διακριβωμένα όργανα για τον έλεγχο/συντήρηση/επισκευή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται. Να κατατεθεί επί ποινή αποκλεισμού κατάλογος οργάνων για όλους τους απαραίτητους ελέγχους κ.λ.π., όπως αυτούς προκύπτουν από το εγχειρίδιο του κατασκευαστικού οίκου. Να κατατεθούν πιστοποιητικά διακρίβωσης των οργάνων ελέγχου με τα οποία θα εκτελούνται οι συντηρήσεις του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρεται (επί ποινή αποκλεισμού).

87

Ρύγχη αναρροφήσεως. Μιας χρήσης υψηλής ποιότητας να εφαρμόζουν σε λάστιχο εσωτερικής διαμέτρου 7mm. Nα είναι κατασκευασμένα από συμπαγές διάφανο πλαστικό. Να έχουν εργονομική λαβή, γωνιώδες κεκαμμένο άκρο με πλάγιες οπές, με αποστρογγυλεμένο ατραυματικό άκρο. Να έχουν μήκος 25-30cm. Να προσφέρει σε διπλή αποστειρωμένη συσκευασία.

88

Περιχειρίδες πιεσομέτρων διαφόρων μεγεθών διπλού αυλού (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔ/ΚΕΣ)

89

Συσκευή μετρήσεως κεντρικής φλεβικής πίεσης. Να αποτελείται από μανόμετρο-πλαστική στήλη με αρίθμηση από -5 έως 35mm H2O με δείκτη μηδέν. Με ενσωματωμένο 3-way και προέκταση 100cm περίπου με διακλάδωση Υ για πρόσθετη έγχυση φαρμάκων. Να φέρει στηρίγματα για στερέωση στο στατώ του ορού. Αποστειρωμένη συσκευασία. Latex free-Dehp free. Μίας χρήσεως.

90

Μπιμπερό νεογνών 120 ml - 250ml γυάλινα. Να διαθέτουν διαβάθμιση ανά 10ml από πυρίμαχο γυαλί.

91

Προστατευτικά ματιών για νεογνά. Προστασία 100% από την εκπεμπόμενη υπεριώδη ακτινοβολία διάφορα μεγέθη ανάλογα του βάρους του νεογνού. Από μαλακό αντιαλλεργικό υλικό. Μιας χρήσης, αποστειρωμένα, ατομική συσκευασία, Latex Free. Να είναι σύμφωνα με τα ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Να φέρουν σήμανση CE. Να κλείνουν με ταινία. Να διατίθεται σε Small, Medium και Large.

92

Πτωματοθήκες. Nα είναι κατασκευασμένες από αδιαφανές υλικό με μεγάλη αντοχή σε σκίσιμο, τρύπημα και διαρροή. Διαστάσεων 220X90cm περίπου. Μιας χρήσης. Η κατασκευάστρια και η προμηθεύτρια εταιρεία να είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:08 ή ΙSO 13485:03. Να προσκομιστούν με την προσφορά τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος. Να έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) μήνες από την παράδοση.

93

Συνδετικά αναρρόφησης με πώμα πλαστικά αποστειρωμένα ανά τεμάχιο. Να είναι διαφανές, να έχει σκάλες σύνδεσης. Να διαθέτει οπή κενού και καπάκι, μήκος 5cm περίπου. Latex Free - Dehp Free.

94

Σφυγμομανόμετρα απλά. Πιεσόμετρο ενηλίκων ειδικά για ιατρεία και κλινικές. Περιχειρίδα ενηλίκων υψηλής ποιότητας με μονόμετρο κλίμακος έως 300mmHg, με αεροθάλαμο και πουάρ με ρυθμιστική βαλβίδα.

95

Σωλήνας αναρροφήσεων: από PVC εσωτερική διάμετρο ø7mm, εξωτερική διάμετρο 10mm. Μήκος κουλούρας περίπου 30 μέτρα με ή χωρίς ανεύρισμα.

96

Υγραντήρες - φιαλίδια βιδωτά ροομέτρων (επιτοίχια και φιαλών).  1) Διαστάσεις (mm) - Nα αναφερθούν, 2) Βάρος (Kg) - Να αναφερθεί, 3) Ένδειξη ελάχιστης και μέγιστης στάθμης του νερού - ΝΑΙ, 4) Διαφανής για την παρακολούθηση του διερχόμενου οξυγόνου - ΝΑΙ, 5) Ανθεκτικής κατασκευής από άθραυστο υλικό - ΝΑΙ, 6) Ύγρανση του Ο2 - Να αναφερθεί ή όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί, 7) Συμβατό με το πρότυπο ISO - EN15001 -ΝΑΙ, 8) Δυνατότητα αποστείρωσης - ΝΑΙ, να περιγραφεί ο τρόπος.  ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :  9) Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη και επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα (10) έτη, 10) Να κατατεθεί αναλυτικό φύλλο συμμόρφωσης προς τις ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές με αντίστοιχες παραπομπές στα επίσημα φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου (prospectus, product data, manualκ.λ.π.), 11) Να κατατεθεί με την οικονομική προσφορά κατάλογος των αναλωσίμων και ανταλλακτικών για το παραπάνω είδος, 12) Να αναφερθεί ο χρόνος παράδοσης, 13) Η προμηθεύτρια εταιρεία θα πρέπει απαραίτητα  να διαθέτει σύστημα ποιότητας EN ISO 9001:08, με πεδίο πιστοποίησης την διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων και EN ISO 13485:03, με πεδίο πιστοποίησης την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά), 14) Ο κατασκευαστής οίκος να είναι πιστοποιημένος με ISO 9001 και ISO 13485 και το προσφερόμενο είδος να φέρει πιστοποιητικό CE. (Να κατατεθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά).                 

97

Φακαρόλα 1,5 cm υφασμάτινη, από μαλακό λεπτό ύφασμα, φάρδους 1,5 εκ. περίπου, 25 μέτρων

98

Φακαρόλα 1,5 cm μεταξωτή, μήκος 150cm περίπου, αποστειρωμένη ατομική συσκευασία για χειρουργικές επεμβάσεις.

99

Χοάνες ωτοσκοπίου. Μεταλλικές πολλαπλών χρήσεων. Διαστάσεις 2,5mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm περίπου.

100

Προφυλακτικό κεφαλής υπερήχων για διουρηθρικό υπέρηχο.

101

Νάρθηκες ZIMMER 1,2 cm. Από αλουμίνιο και σπογγώδες υλικό άριστης ποιότητας και καλά προσκολλημένο στο μεταλλικό σκελετό. Να είναι εύκαμπτοι σύμφωνοι με ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

102

Νάρθηκες ZIMMER 2 cm. Από αλουμίνιο και σπογγώδες υλικό άριστης ποιότητας και καλά προσκολλημένο στο μεταλλικό σκελετό. Να είναι εύκαμπτοι σύμφωνοι με ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

103

Νάρθηκες ZIMMER 2,5 cm. Από αλουμίνιο και σπογγώδες υλικό άριστης ποιότητας και καλά προσκολλημένο στο μεταλλικό σκελετό. Να είναι εύκαμπτοι σύμφωνοι με ISO και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

104

ΣΕΤ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ), διαφανές αποστειρωμένο, τεμάχια 2 στο σετ, Διαστάσεις συμβατές με τον εξοπλισμό με λάστιχο περιμετρικά για την κάλυψη μηχανημάτων.

105

Νάρθηκες δακτύλων, 1 '' περίπου, αλουμίνια με σπογγώδες υλικό.

106

Νάρθηκες δακτύλων, 3/4 '' περίπου, αλουμίνια με σπογγώδες υλικό.

107

Νάρθηκες δακτύλων, 1/2 ''  περίπου, αλουμίνια με σπογγώδες υλικό.

108

Φίλτρα αναπνευστήρα μικρού όγκου: αντιμικροβιακά, αντιϊκά, εναλλάκτες θερμότητας - υγρασίας. Να είναι υδρόφοβα, ελαφρά, νεκρού όγκου μικρότερου των 55 κ.εκ. Να παρουσιάζουν χαμηλές αντιστάσεις <2,5cm H2O σε ροή 30Lit/min.

109

Βαλβίδες ομιλίας Provox (ΩΡΛ). Σετ βαλβίδων ομιλίας για τοποθέτηση μετά από ολική λαρυγγεκτομή : Η πρόθεση να είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά μήκη 6, 8, 10mm. Να περιέχεται στο set το προστατευτικό εργαλείο του φάρυγγος και το τροκάρ για την ασφαλή δημιουργία της τραχειοοισοφαγικής Fistula. Να περιέχει το οδηγό σύρμα για την τοποθέτησή της.

 

                                ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗ

1.         Σύστημα 24ωρης στοματοφαρυγγικής αναρρόφησης με χλωρεξιδίνη 0,12%

          Να παρέχει βέλτιστη προστασία και πρόληψη έναντι της VAP σύμφωνα με τα Ελληνικά και Διεθνή πρωτόκολλα.

Να είναι κλινικά αποδεδειγμένο. Το σετ να είναι πλήρες και να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την στοματοφαρυγγική περιποίηση σε 24ωρη βάση, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

          Ατραυματική οδοντόβουρτσα ελεγχόμενης αναρρόφησης

          Διάλυμα χλωρεξιδίνης 0,12%

          Σφουγγαράκι ελεγχόμενης αναρρόφησης

          Διάλυμα H2O2  /CPC (ενζυματικός καθαρισμός)  

          Ενυδατικό στόματος με βιταμίνη

          Στυλεό με σφουγγαράκι

2.         Εμποτισμένες πετσέτες μπάνιου ασθενών

3.         Σκούφιες λουσίματος ασθενών

4. Ειδικοί νάρθηκες προστασίας σημείου φλεβοκέντησης

          Να είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την ακινητοποίηση των άκρων για ασφαλή παραμονή και εύκολη τοποθέτηση καθετήρα σε φλεβική και αρτηριακή θεραπεία

          Να είναι εύκαμπτοι με εσωτερική λάμα από αλουμίνιο, ώστε να προσαρμόζεται στο σημείο που τοποθετείται.

          Κατασκευασμένοι από ελαφρά υποαλλεργικά υλικά που επιτρέπουν την επιδερμίδα να αερίζεται.

          Ατομικής χρήσης να δύναται να πλυθεί ώστε να επαναχρησιμοποιηθεί στον ίδιο ασθενή.

5.         Διαφανής αντιμικροβιακή συσκευή σύνδεσης και προστασίας καθετήρα

          Ειδική κλειστή αντιμικροβιακή συσκευή ασφαλούς σύνδεσης και προστασίας των ενδοαγγειακών καθετήρων, ουδέτερης παλινδρόμησης, σχεδιασμένη ώστε να επιτρέπει την σύνδεση στον καθετήρα χωρίς να ανοίξει το κύκλωμα. Να εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους ενδοαγγειακών καθετήρων. Να έχει αποτελεσματική προστασία και ασφαλή παραμονή (7) επτά ημερών αποδεδειγμένα με μελέτες που να μειώνει την επιμόλυνση των κεντρικών φλεβικών καθετήρων.

6. Περικνημίδες συμπίεσης – αποσυμπίεσης πέλματος κνήμης.

          Large

          MEDIUM

          Small

Ο προμηθευτής να παραχωρήσει τα μηχανήματα δωρεάν.

7.   Προέκταση χορήγησης υγρών – διαλυμάτων

          Χαμηλού παραμένοντος όγκου 145cm με δυνατότητα εκτόνωσης. Να είναι ελεύθερη φθαλικών ενώσεων (Dehp) & Latex. Ο προμηθευτής να παραχωρήσει τις αντλίες δωρεάν.

8.   Σετ παρακέντησης θωρακικής κοιλότητας με ατραυματική βελόνη

9. Σετ παρακέντησης πνευμοθώρακα 10F & 14F

10. Στρόφιγγες τριών δρόμων με ενσωματωμένη βαλβίδα από σιλικόνη που να εμποδίζει την παλινδρόμηση του αίματος και των υγρών και να επιτρέπει την πρόσβαση στην φλέβα χωρίς χρήση βελόνας. Επίσης, να έχει μεγάλο ρυθμό ροής ώστε να μπορούν να χορηγούνται λιπίδια

11. ΥΠΕΡ – ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

          Να είναι υπέρ απορροφητικό υπόστρωμα, μιας χρήσης, διαστάσεων 100Χ230εκ.

          Να είναι κατασκευασμένο από υλικό τριών στρωμάτων, με πρώτο στρώμα μια μαλακή καπιτονέ επιφάνεια που προστατεύει τους ασθενείς από την υγρασία, δεύτερο στρώμα ένα υπέρ απορροφητικό υλικό για την γρήγορη απορρόφηση των υγρών και την αποτροπή της συγκέντρωσης αυτών και το τρίτο στρώμα να είναι αδιαπέραστο από το αίμα και τα σωματικά υγρά.

          Να διαθέτει μεγάλη απορροφητικότητα έως 8 λίτρα και ταυτόχρονα να κρατάει την επιδερμίδα του ασθενή στεγνή

          Τα υλικά από τα οποία αποτελείται να είναι υποαλλεργικά, να μην επηρεάζουν την ευαίσθητη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος του ασθενή.

          Να είναι μη αποστειρωμένο υλικό

          Να μην περιέχει Λατέξ

12. Σπρέι ξηράς κόνεος με υδροκολλοειδή  άργυρο και υαλουρονικό οξύ για την επούλωση των εξιδρωματικών και ξηρών τραυμάτων. Προϊόν το οποίο χρησιμοποιεί το σύμπλεγμα ΤΙΑΒ (προσφόρηση ιόντων Ag+ και μορίων benzalkonium (αντισηπτικό) σε νανοσωματίδια διοξειδίου του τιτανίου TiO2).

13. Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας με συρμάτινο οδηγό και διαστολέα με την ειδική λαβίδα τύπου Griggs διάφορα μεγέθη Νο 7  και Νο 8

14. Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας με συρμάτινο οδηγό και διαστολέα χωρίς την ειδική λαβίδα τύπου Griggs διάφορα μεγέθη Νο 7 και Νο 8

15. Σετ διαδερμικής τραχειοστομίας με διαστολείς και οδηγό σύρμα Νο 8 και Νο 7.

  • Με υδρόφιλο διαστολέα με ραβδώσεις για μικρότερη πίεση και μειωμένη απώλεια αίματος και με σαγρέ επιφάνεια στη λαβή για να μην γλιστράει.
  • Με αρχικό διαστολέα 14F μήκους 6,5cm.
  • Με σύρμα οδηγό 052inch σε ειδική θέση, ώστε να προωθείται αποστειρωμένος με ένα χέρι.
  • Με τρεις διαστολείς τοποθέτησης αεραγωγού 21F, 24F, 27F.
  • Με ένα διαστολέα κυρτό 32F για διάνοιξη του αεραγωγού.
  • Με τραχειόστομο διαφόρων μεγεθών 7, 8.

16. Λαβίδες μίας χρήσεως από ανθεκτικό πλαστικό μήκους περίπου 12cm για χρήση στη διακοπή της ροής της ούρησης όταν έχουν ουροκαθετήρα. Βασική προϋπόθεση να εφαρμόζουν καλά, ώστε να διακόπτεται πλήρως η ροή χωρίς να τραυματίζουν και να είναι εύκολες στη χρήση τους.

17. ΔΟΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ)

18. ΦΥΛΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΡΙΝΟΣ 70 Χ 55 Χ 1,0mm