Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

//Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

  Καλαμάτα 05.02.2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 

Κανονικά συνεχίζονται από την προσεχή Δευτέρα οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με σκοπό την όσο δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση του έργου της Αναδιαρρύθμισης του ισογείου, συνολικού προϋπολογισμού 1.246.407 €.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασε και ενέκρινε αίτημα παράτασης που είχε υποβάλλει η ανάδοχος εταιρία και συνεπώς από Δευτέρα 8-2-2016 οι εργασίες συνεχίζονται και πάλι.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το ένα από τα δύο τμήματα και υπολογίζεται ότι εντός των επόμενων μηνών το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα κανονικά θα συνεχιστούν και οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Π.Ι.Βλαχόπουλου.

Με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Είχαμε δηλώσει καθαρά και μάλιστα κάποιες φορές και σε υψηλούς τόνους όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να επανέλθει η   Νοσηλευτική Μονάδα σε ομαλούς και κανονικούς ρυθμούς. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που λαμβάνει χώρα και για μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η άμεση και αποτελεσματική ολοκλήρωσή του. Το έργο από Δευτέρα συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Από την πλευρά μας και σε καθημερινή βάση θα παρακολουθούμε την ροή των εργασιών και θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ».

2018-10-01T16:29:52+00:00Fri 05.02.2016|Δελτία Τύπου|