Συνάντηση του Διοικητή με τον Σύλλογο Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Μεσσηνίας

//Συνάντηση του Διοικητή με τον Σύλλογο Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Μεσσηνίας

Συνάντηση του Διοικητή με τον Σύλλογο Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Μεσσηνίας

 Καλαμάτα 24.04.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63102,190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεωργίου Μπέζου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία Νομού Μεσσηνίας κ. Γεώργιο Ζεργιώτη καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Στη συζήτηση τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας καθώς και για την στενή συνεργασία που έχουν με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γεώργιος Ζεργιώτης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με τον ιατρό κ.Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον κ.Σταύρο Τσιμικλή, ο οποίος καλύπτει τις μέρες απουσίας τον κ.Αδαμόπουλο, λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου όσον αφορά τις Μονάδες Μεσογειακής Αναιμίας της χώρας μας.

 Όσον αφορά την λειτουργία της Μονάδας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται σε άψογη συνεργασία με εξειδικευμένα άτομα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πασχόντων. Η συνεργασία με την αιμοδοσία του Νοσοκομείου είναι εξίσου άψογη, με πλήρη κάλυψη από ποιότητα και ποσότητα αίματος χωρίς αναβολές μεταγγίσεων. Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεώργιο Μπέζο για την στενή συνεργασία που έχει μαζί μας και για το ενδιαφέρον του για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται»

2018-09-25T13:52:00+00:00Thu 24.04.2014|Δελτία Τύπου|