Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ κατατάχθηκε το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

//Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ κατατάχθηκε το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ κατατάχθηκε το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Καλαμάτα 27.11.2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ

κατατάχθηκε

το έργο του Νοσοκομείου Καλαμάτας

 

Γιώργος Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας:

« Είναι μια διάκριση που μας κάνει περήφανους όλους. Αντίστοιχα έργα έχουμε προγραμματίσει και για την επόμενη προγραμματική περίοδο»

 

Στη καλύτερη 7άδα των πιο εμβληματικών έργων που χρησμοδοτήθηκαν από το κοινοτικό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013, κατατάχθηκε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Τα υπόλοιπα έξι (6) είναι τα: η Περιβαλλοντική Αποκατάσταση των Μεταλλείων Αμιάντου Βορείου Ελλάδος (ΜΑΒΕ), η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, η αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην Ηγουμενίτσα, ο ΧΥΤΑ στα Ιωάννινα, το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα, ο Βιολογικός Καθαρισμός Ηρακλείου Κρήτης.

Για το σκοπό αυτό ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες από την διαχειριστική αρχή του ΕΠΠΕΡΑΑ, ένα ντοκιμαντέρ το οποίο επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Γιάννης Πιτταράς για τη φυσιογνωμία, την σημασία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για το καθένα από τα παραπάνω έργα.

Με αφορμή αυτό το καλό νέο ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Είναι μια τιμητική διάκριση που μας κάνει όλους περήφανους. Τέτοια έργα αντίστοιχης αξίας και διάστασης έχουμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε και την επόμενη προγραμματική περίοδο. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου».

2018-11-29T13:49:23+00:00Fri 27.11.2015|Δελτία Τύπου|