Παραδίδονται σε λίγες μέρες τα νέα ΠΙ Πεταλιδίου και Μεθώνης

//Παραδίδονται σε λίγες μέρες τα νέα ΠΙ Πεταλιδίου και Μεθώνης

Παραδίδονται σε λίγες μέρες τα νέα ΠΙ Πεταλιδίου και Μεθώνης

Καλαμάτα 09.12.2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΩΝΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΠ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ολοκληρώνονται και παραδίδονται τις επόμενες ημέρες τα δύο νέα Περιφερειακά Ιατρεία στο Δ.Δ Πεταλιδίου και Δ.Δ Μεθώνης καθώς οι εργασίες κατασκευής έχουν μπει στο τελικό στάδιο υλοποίησής τους. Αυτό προέκυψε από την σημερινή επίσκεψη του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεωργίου Μπέζου στις εργασίες κατασκευής εκφράζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη του ικανοποίηση που δύο νέες δομές Υγείας Α’ θμιας Φροντίδας σε δύο τουριστικά θέρετρα της Μεσσηνίας αναβαθμίζονται καθοριστικά τόσο κτιριακά όσο και ιατροτεχνολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργα τα οποία εντάχθηκαν πριν από ενάμισι χρόνο στο ΠΕΠ Πελοποννήσου συνολικού προϋπολογισμού 550.000€. Σημειώνεται, ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχει ήδη δρομολογήσει και τις διαδικασίες προμήθειας και έχει ήδη παραλάβει το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για αυτά τα νέα περιφερειακά ιατρεία.

Παράλληλα σήμερα ξεκίνησαν και οι τεχνικές εργασίες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας στο πλαίσιο του λειτουργικού ανασχεδιασμού που προωθείται από την Διοίκηση με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Υπολογίζεται ότι το επόμενο 10ημερο θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των τεχνικών παρεμβάσεων.

2018-10-01T16:56:45+00:00Wed 09.12.2015|Δελτία Τύπου|