Μήνυμα του Διοικητή για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

//Μήνυμα του Διοικητή για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα του Διοικητή για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Καλαμάτα 03.12.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63102,190
Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, εθνική ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα είναι μέρα προβληματισμού και αγώνα για το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή, την ισότητα και την αποκατάσταση. Συστρατευόμαστε με τις προσπάθειες των Συλλόγων των Ατόμων με Αναπηρία για μια κοινωνία πιο δίκαια απέναντι σε όλα τα μέλη της.

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις της εθνικής ημέρας Ατόμων με Αναπηρία μέσα από τη υποστήριξη εθελοντικής αιμοδοσίας στο Πνευματικό Κέντρο σήμερα 3 Δεκέμβρη 2014 για το Σύλλογο Ατόμων με εμπειρία Καρκίνου ΞαναρχίΖΩ, το Σύλλογο Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας και το δικό μας, Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Καλαμάτας.

Παράλληλα, το Νοσοκομείο Μεσσηνίας εκπροσωπείται με επίκαιρη ομιλία στην ημερίδα που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και η Περιφερειακή Ομοσπονδία Πελοποννήσου Ατόμων με Αναπηρία με θέμα «Κοινωνική προστασία- Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης» που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 7 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο της ΠΕ Μεσσηνίας (Διοικητήριο).

Καθώς όμως τα άτομα με αναπηρία δεν έχουν ανάγκη από λόγια, αλλά από έργα, θέλω να διαβεβαιώσω, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο με αναπηρία και παλεύει μέσα από τις δομές του να καλύψει ανάγκες αποκατάστασης, κοινωνικής υποστήριξης και προαγωγής των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία».

2018-11-29T15:52:02+00:00Wed 03.12.2014|Δελτία Τύπου|