Χριστουγενιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ)

//Χριστουγενιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ)

Χριστουγενιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ)

Καλαμάτα 24.12.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190
Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Καλαμάτας μέσα σε έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του με την παρουσία επισήμων, συλλόγων, γονέων, εθελοντών και φίλων του Κέντρου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ. Γ. Μπέζος δηλώνοντας για άλλη μια φορά εμπράκτως την στήριξη και την εκτίμησή του στο έργο του Κέντρου.

Ο αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων αλλά και διαχρονικός εθελοντής του Κέντρου κ. Δ. Βεργόπουλος, ευχήθηκε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά, ενώ ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Μεσσηνίας προσέφερε όπως κάθε χρόνο συμβολικά δώρα.

Τα μέλη του Κέντρου μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο παρουσίασαν τον Άγιο Βασίλη τόσο ως πληθωρικό και εξωστρεφή άγιο με την κόκκινη στολή του όσο και ως την ασκητική και εσωστρεφή μορφή της Ορθοδοξίας. Διάβασαν και χάρισαν στους παρευρισκόμενους τις πιο αυθόρμητες και εγκάρδιες ευχές τους και όλοι μαζί τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η αγάπη, η ελπίδα και η συνεργασία ήταν το μήνυμα της ημέρας που θα μας οδηγήσει σε ένα ακόμα πιο δημιουργικό και αισιόδοξο 2015.

2018-11-29T15:37:26+00:00Wed 24.12.2014|Δελτία Τύπου|