Ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

//Ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

   Καλαμάτα 24.06.2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΜΕΛΕΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΟΦΟΥ 1.000 ΤΜ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Γ. Μπέζος, Διοικητής Νοσοκομείου Καλαμάτας:

«Η σημερινή απόφαση αποτελεί σημαντικό βήμα για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου οράματος. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε»

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 24/6/2016 από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.Πέτρο Γιαννουλάτο, η έγκριση της Μελέτης Εφαρμογής του έργου «Προσθήκες και Αναδιαρρυθμίσεις, στο Υφιστάμενο Κτίριο του Γ.Ν Μεσσηνίας-Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας».

Πρόκειται για το μεγάλο έργο της προσθήκης ορόφου 1.000τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική και την αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών συνολικού προϋπολογισμού 2.900.000 €

Με αφορμή την ανωτέρω θετική εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

 «Με την έγκριση της μελέτης εφαρμογής από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιείται ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου οράματος. Το επόμενα βήματα μας στοχεύουν στην έκδοση των σχετικών αδειοδοτήσεων και φυσικά στην διασφάλιση της χρηματοδότησης για την δημοπράτηση του έργου. Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψιν την σημαντικότητα αυτής της προσθήκης ορόφου, που θα συμβάλει ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση και θα στεγάσει την λειτουργία της ουρολογικής κλινικής και ενός νευροχειρουργικού και αγγειοχειρουργικού τμήματος που σχεδιάζουμε να λειτουργήσουμε.

 Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.

 Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας, που θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη του μεγάλου μας στρατηγικού στόχου, της εδραίωσης του δηλαδή ως Νοσηλευτικό Ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών ικανού να ασκήσει έναν ευρύτερο, σε περιφερειακό επίπεδο, ρόλο.

 Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά από την καρδιά μου, τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και την οικογένειά του, διότι η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης που σήμερα εγκρίθηκαν αποτελούν δωρεά του, προκειμένου να ωριμάσει το συγκεκριμένο έργο».

πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση

2018-09-28T17:04:12+00:00Fri 24.06.2016|Δελτία Τύπου|